Wednesday, September 22, 2010

WWJÅD

Jag var nere på ica för att köpa te. På min väg mot kassan saktade jag in en sekund vid hyllan med exotiskt doftande ljus o dylik dynga, och tänkte "kanske skulle en lätt doftslöja av orienten kunna bidra med lite hemtrevnad i lägenheten". Men så kom jag att tänka på Jimmie Åkesson, och struntade i ljusen och gick hem och satte en falukorvstubbe att osande stekas långsamt under avslagen köksfläkt istället.

6 comments:

David said...

Ja, han skulle nog valt korven. Men att leva efter Lex Jimmie, är inte det lite som att ha Kicki som spritcoach eller köpa stuga av Pigge?

Per said...

jag har redan köpt stuga av pigge

Anonymous said...

Great article, thank you very much!

Anonymous said...

Jag håller med Anonymous, men jag vill gärna se mer aktivitet.

emma said...

hahahah! yes! du är tillbaka!!

Benny Byström said...

Bäste bloggare! Trots att du ständigt uttrycker dig i väl avvägada ordalag orkar jag inte leva upp till dina ideal, med denna hastiga kommentar som följer nedan. Hursomhaver ville jag bara säga att jag plus lite andra goa gubbar läser din blogg med giriga ögon och skrattar oss fördärvade i tid och otid. Detta är alltså ett försök att få dig att skriva oftare. Jag känner för övrigt Sven Hamberg i själ och hjärta, det var han som tipsade om bloggen. Nu vet du att du har en hungrig publik. Min favorit är "punkat på cykeln". Den är banne mig njutfullare än något! Fortsätt skriv!